Autoværksted i Odsherred

Har du brug for en dygtig mekaniker, som kan udføre alt fra service eftersyn til dækskift på din bil? Så kig forbi Højby Autocenter.

Højby Autocenter – dit autocenter i Odsherred

Du finder Højby Autocenter i de smukke og naturskønne område ved Isefjord i umiddelbar nærhed af Sjællands Odde, Asnæs og Vig. Hos Højby Autocenter er du sikker på at få det bedste kvalitets arbejde på dit motorkøretøj, uanset om du skal have skiftet fra sommer til vinterdæk, have udført et service eftersyn, eller have udskiftet reservedele.

Højby Autocenter er et Autoplus værksted, hvilket giver dig garanti og sikkerhed for optimalt udført arbejde, hvor der udelukkende anvendes godkendte kvalitets materialer og reservedele ved udførelse af service eller reparationer. Højby Autocenter har altid gode tilbud på dæk og fælge til bilen – og priserne på service ligger helt i bund. Du får til gengæld et grundigt stykke arbejde, udført af en professionel og autoriseret automekaniker, og du kan således trygt overlade din bil til Højby Autocenter.

Services hos Højby Autocenter

Højby Autocenter tilbyder ydelser så som gas måling, 4-hjulsudmåling, autolakering, autoopretning, bremseprøve, fejlkodelæsning, rustbeskyttelse, service eftersyn og skadeservice. Mens din bil er under behandling, kan du ydermere gøre brug af centerets tilbud om lånebil. Højby Autocenter er især specialiseret i reparation og service eftersyn af bilmærkerne Hyundai, Mazda og VW.

Faciliteter hos Højby Autocenter

Ud over diverse mekaniker ydelser, finder du hos Højby Autocenter også en lang række praktiske faciliteter, som du kan anvende, når du besøger mekanikeren. Der er blandt andet mulighed for at vaske og støvsuge bilen samt banke måtter på centerets klargøringsplads, hvor der er såvel sæbevand som støvsuger til rådighed for kunderne. Og så er der mulighed for at leje billig trailer, skulle du have et særligt transport behov.

Læs mere om de forskellige ydelser og faciliteter på http://www.hoejbyautocenter.dk/