Berig din bolig med en flot træterrasse til sommer

En træterrasse er generelt en fornuftig investering i boligen – i hvert fald al den stund den er opført på et bæredygtig fundament og dermed kan holde til lidt af hvert.

Derfor bør du altid lade en professionel håndværker om at stå for opførelsen af din nye træterrasse hvis du har besluttet dig for at din have skal forsynes med sådan én. På den måde er du nemlig sikker på at du får en træterrasse som passer til dit hus, og at terrassen holder en vis kvalitet.

Sorte terrasser – flotte og moderigtige

Der er ingen lov om at en træterrasse absolut skal holdes i en nuance af brun eller naturfarvet eller træfarvet. En træterrasse kan også sagtens fremstilles i sort bejdset træværk. Faktisk er det lige for tiden utroligt moderne med en sort terrasse. Der er nemlig mange fordele vel det enkle, stilfulde og raffinerede look.

Det sorte træværk vil suge solens lys til sig og gøre overfladen på terrassen varm og indbydende. Dette betyder samtidig at vand og fugt som samler sig på terrassen hurtigere vil fordampe fra dennes overflade. En sort træterrasse kan spille rigtig flot op imod en hvidkalket mur eller en facade opført i kalk sandsten – eller indgå i smuk sammenhæng med et sort træhus.

Hvem kan hjælpe mig med at opføre en sort terrasse?

Andreas la Cour fra tømrervirksomheden Kun Terrasser ApS har op til flere sorte terrasser på sin samvittighed. Når du lader tømrermester Andreas la Cour om at fremstille din træterrasse er du garanteret et flot og holdbart resultat.

Kun Terrasser ApS har gennem det seneste årti primært beskæftiget sig med at designe og opføre smukke og unikke træterrasser til eksklusive boliger tilhørende kræsne og kvalitets bevidste kunder. Du kan se de flotte sorte terrasser fra Andreas la Cours hånd på hjemmesiden kun-terrasser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.