DHL og UPS – førende udbydere af pakkeforsendelse

Skal du sende en pakke til en modtager i Danmark eller i udlandet? Så kan du med stor fordel vælge en af de internationale fragt selskaber DHL eller UPS som igennem mange år har oparbejdet et velfortjent ry som verdens førende pakke distributører.

Send pakke med DHL eller UPS – til billige priser

Uanset om du ønsker at sende din pakke med DHL eller UPS, og uanset om din modtager befinder sig i Danmark eller uden for landets grænser, er det nemt at finde de bedste priser på forsendelse med de to fragt giganter.

Hos pakke.org kan du hurtigt finde den mest optimale forsendelses løsning for netop din pakke, både når det gælder fragt tid og økonomi. Du skal blot taste forsendelsens oplysninger ind i formularen på siden.

Det drejer sig om selve pakkens mål og vægt, og så selvfølgelig modtagerens adresse. Så vil den smarte pris beregner hurtigt kunne finde den billigste eller hurtigste forsendelse. Og så er det faktisk bare at vælge hvilken løsning der passer dig bedst.

Bestil og betal din forsendelse med DHL eller UPS online

Når du har besluttet dig for hvilken forsendelses metode med det pågældende fragt selskab du ønsker har du mulighed for at bestille og betale for forsendelsen med det samme.

Du får et pakke label til udprintning, som indeholder alle oplysninger omkring din forsendelse. Dette skal du fastgøre på din pakke på en måde så du ikke dækker for eventuelle stregkoder eller QR koder.

Hernæst kan du også via pakke.org finde dit nærmeste indlevereringssted for DHL eller UPS forsendelser. Disse findes som oftest på tankstationer, i supermarkeder og indkøbscentre eller i kiosker rundt omkring. Og sluttelig skal du blot indlevere din pakke til forsendelse med DHL eller UPS hos dit nærmeste indleveringssted.

Klik ind på pakke.org og find de billigste forsendelses løsninger i Danmark med DHL eller UPS.