Er du blevet for gammel til at håndtere jagtudstyret?

Når man bliver ældre, skal man op til kontrollerede køreprøve for at se, om man stadig har evnerne til at begå sig i trafikken.

Der er jo liv på spil her, og hvis ens sanser er ved at svigte en, så er det ikke så smart at sætte sig bag rattet på et køretøj, selvom ens kørekort måske teknisk set er gyldigt endnu.

På samme måde kan man spørge, om man måske er blevet for gammel til at håndtere jagtudstyret, som man sådan set har tilladelse til og har stående i ens jagtskab derhjemme, som loven forskriver.

Ens tilladelse bliver også automatisk fornyet, så der er ikke noget problem her, men hvad nu, hvis man har fået svært ved at se?

Så hjælper det jo ikke så meget, at man har et kikkertsigte i ens riffel, men det kan jo også være sådan noget som en jagtkniv, man parterer dyr med, hvor man ryster for meget på hænderne til, at man kan overkomme opgaven ordentligt stadigvæk.

Det er på tide at indse, at tiden er løbet for en med jagtudstyr

Nu er det jo ikke alt jagtudstyr, man bruger til at jage med, da andet jagtudstyr kan være praktiske sager, som man bruger til camping og vandreture, og det kan man bruge uanset alderen.

Se blot på dette link: https://jagtogvildt.dk/

Men angående de mere farlige ting, man bruger til at jage med, så er det måske noget, som man skal begynde at indse, at man formentlig er ved at blive for gammel til rent fysisk at benytte.

Det kan være svært at erkende, og man opdager måske ikke selv, at helbredet svigter en langsomt, men det er måske bedre at stoppe, mens legen er god, inden det kommer til at gå galt.

Hellere stoppe i tide, end før det er for sent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.