Få dit flotte gulv tilbage med en gulvafslibning i Nyborg

Et nylagt eller nyslebet trægulv, som lige har modtaget sin efterbehandling, er en fryd at betræde – og ser hamrende godt ud. Måske går du og længes efter de dage, hvor dit på nuværende tidspunkt slidte og triste trægulv havde en skinnende og ensartet overflade, og fik dine stuer og værelser til at fremstå lyse og pletfri. Desværre vil det som oftest forholde sig sådan, at et trægulv efter årevis af daglig brug vil begynde at udvise tegn på slitage. Disse tegn vil især være synlige, hvis dit gulv er behandlet med sæbe – en særdeles populær behandlingsform, som gør gulvet utroligt smukt, og giver træværket en helt fantastisk udstråling og glans.

Ved en sæbebehandling kan et gulv opnå en flot og lys nuance samt en silkemat overflade, som føles virkelig behagelig under fødderne og samtidig er meget smuk. Sæben, som under behandlingen efter en gulvafslibning arbejdes ned i træværkets overflade, danner samtidig en beskyttende hinde, som fungerer som værn imod spildte væsker samt støv og snavs. Og det er når denne hinde forsvinder, at gulvet begynder at blive rigtig grimt i overfladen.

Et slidt trægulv er et grimt trægulv – giv det nyt liv med en gulvafslibning

Støv og snavs, som lægger sig på gulvets overflade, vil ikke længere kunne afvises, når den beskyttende sæbehinde er slidt bort. Det vil i stedet trædes ned i de blotlagte træfibre – og når først slidsporene er opstået, kan de ikke vaskes bort. De vil blive liggende som en mat og grålig film der hvor gulvet betrædes allermest, og danne en skærende kontrast til den lyse overflade, hvor gulvet er uberørt.

På samme måde forholder det sig med spildte væsker, som vil suges ind i træværkets overflade og her danne grimme skjolder. Disse kan kun fjernes ved en gulvafslibning. Og du vil ikke fortryde, at du valgte en professionel fagmand til opgaven – læs mere på gkservice.dk