Husk at gøre din Audi A6 ren indvendigt også

Du holder selvfølgelig så meget af din Audi A6, også selvom der er tale om en Audi A6 brugt, for sådan en kan sagtens være lige så flot og se lige så ny ud som en splinterny fra forhandleren.

Dog vedbliver den ikke med at være så pæn, så du er nødt til at vedligeholde den, og det handler ikke blot om at få den til syn med jævne mellemrum og måske udskifte væskerne i bilen, tjekke dækkene, skifte dem og mere til.

Og selvfølgelig kræver dette også en tur i vaskehallen i ny og næ, så den ser flot ud på vejene, så folk kigger misundeligt efter din Audi A6.

Men det er jo bare det ydre syn, og det svarer lidt til at vaske et hus af på ydersiderne og facaderne, mens det roder indvendigt.

For godt nok kan folk på afstand næppe se, hvordan der ser ud inde i din bil, men du skal jo nok have nogle passagerer med i bilen ved flere lejligheder, og så gælder det om at få bilen til at se bare lidt pæn ud.

Og det gælder også for din egen sikkerhed. Det vender vi tilbage til.

Det handler jo ikke blot om, at man gerne vil opretholde en pæn indsigt i bilen for andre, men det gør også, at man får nemmere ved at finde ting i bilen, man måske har forlagt. Desuden behøver man ikke flytte rundt på en masse ting i bilen, når man skal få plads til folk og indkøbsvarer.

Men angående sikkerheden, så handler det også om, at du kan bruge pedalerne korrekt. Forestil dig lige, at en vandflaske triller ind under bremsepedalen idet, du skal bremse akut.

Og hvis du ikke har godt nok udsyn til alle spejlene grundet rod i bilen, så overser du vigtige ting i trafikken.

Gemmer der sig fødevarer i bilen, så er du lukket inde i en lille kasse med fordærv i sig. Det er ikke sundt for dig og dine passagerer.

Tag altid ting med ud, når du forlader bilen, som ikke er dødsens nødvendige at have i bilen.