Må du vælge den første den bedste maler i Solrød?

Skal der males på hjemmefronten, og kan det kun gå for langsomt? Så er det fristende at taste “Maler i Solrød” ind på Google, ringe op til den øverste på siden og sige ja tak til det tilbud, du nu engang får. Men er det den bedste måde at gøre det på?

For at svare lidt frækt på spørgsmålet, så ja; det er den bedste måde at gøre det på, hvis du er ligeglad med både pris, kvalitet, service og materialer. Er du ikke det, så bør du bruge lidt mere tid på at indhente tilbud.

Du kan selvfølgelig være heldig, at den maler, der er øverst på Google også er den billigste, den bedste, den hurtigste og den der bruger den bedste maling. Men du ved det ikke. Vil du være sikker på at få et godt tilbud, skal du helst indhente tre forskellige priser.

Hvorfor tre tilbud?

Har du hørt det med de tre tilbud mange gange? Det er ikke uden grund; man bruger det nemlig ikke kun, når det kommer til malere, man bruger det i stort set alle sammenhænge, hvor man gerne vil sikre sig, at man får den bedste pris i forhold til de krav, man nu engang har.

At reglen siger, at du skal indhente tre tilbud skyldes, at når du har tre forskellige priser, så har du noget at sammenligne med. Samtidig sikrer du dig, at det vitterligt er markedsprisen, du ender med at betale for dit projekt, og dermed at du ikke bliver snydt af en maler, der tager ågerpriser for sit arbejde. 

Når du har fået tilbuddene og har vejet dem op imod dine krav, så er det bare et spørgsmål om at vælge det, der tiltaler dig mest. Herefter får du en kontrakt, skriver under og sætter i gang. Og vupti… snart har dine vægge fået nyt liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.