Noget belægning kan være decideret farlig for en!

Fulgte du med i fysiktimerne med, hvad man må blande sammen og ikke blande sammen?

Man kan jo blive virkelig overrasket over, hvordan en stof reagerer på et andet, hvis man ikke lige har undersøgt det før; og spørg da bare de gamle alkymister, om de har mistet liv og lemmer over eksplosioner eller syre, man utilsigtet havde skabt.

På samme måde har dyrene også regnet ud, at hvis man spiser nogle gærede bær, så kan man blive beruset af det.

Så er der igen de ting, som man kan spise ude i naturen, og andet som man ikke skal gøre.

Det meste belægning, som man kan få professionelle til at fjerne udenfor, skal man ikke forsøge at spise, hvis man er desperat.

Men sådan noget belægning kan jo være et sammenrend af mange forskellige typer, der har lagt sig over flere sæsoner og år, så det nu er vitterligt livsfarligt blot at dufte til eller røre ved!

Få fjernet belægningen koste, hvad det koste vil!

Man ved jo aldrig, hvad man har med at gøre, og noget belægning kan se uskyldigt ud eller ligefrem dragende og lokkende, men det er jo naturens måde hvorpå den vil have os til at spise og dermed indtage det, så vi kan skide det ud og sprede det senere – eller falde død om som et kadaver og være god gødning.

Selvfølgelig kan man prøve at fjerne belægningen selv, men hvis den vitterligt har fået lov til at være der så længe, så er det nok ikke noget, man lige kan fjerne med almindelig husholdningsmidler.

Så kan man jo også komme til skade ved både kroppen og med ting, man forsøger at fjerne det med, så det sikreste er at tilkalde professionel assistance til den her opgave, før man forsøger at gøre noget dumt, der også kan være farligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.